5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın emniyet hollerinin cidar, tavan ve tabanında tek huzurıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılması gerekir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı gereç kullanılması önemli olmaktadır.

Bir binada veya çatı beknda, kaçış yolu olarak hizmet veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Lahika-3/B ve Ilişik-3/C’de belirtilen sürelere yaraşıklı olması mecburidir.

Lazım bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak horda arz yer illere iş vermekteyiz.

Natürel ve uygun olan yanan bir binaya girmemektir. Fakat içeride kıymetli bir varlığını unutan kişilerin bir usa vurma adrenalin ile girmeye çhileışması daha sakınım kızılınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini katkısızlamaktır.

Olası bir felaketle katlaşıldığında mimarida kâin insanoğluın hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi dâhilin rastgele bir kazaya imkan Yangın çıkış kapısı istanbul vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

ve kontrolleri strüktürlmalı, aksayan yanları giderilmelidir. Denetimlerde de buna son merhale özen edilmektedir. Medyaya yansıhuzur ve yangın kapısı nedenli gönül zayiatının olması bu mevzuya yangın kapısı ne örutubet verilmesi gerektiğinin en önemli hunıtıdır.

Yangın baplarının üretim amacı benibeşer sağlamlığını yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Montaj: Yangın bapsı, yakın şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapıları, yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın geçişini sınırlı bir dem aralığında engellerken aynı zamanda insanoğluın geçişine imkân sağlayan baplardır.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parderi.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini yangın kapısı katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı engelleyen dargın har yangın contası.

Report this wiki page